Komst Fiber Nederland biedt Twentenaren eindelijk keuze

Goed nieuws voor alle Twentenaren die verplicht moeten overstappen als Ziggo stopt in het Cogas gebied. Fiber Nederland heeft een week lang gepeild of er interesse was in haar komst en aan welke diensten er vervolgens behoefte was. De uitslag van deze peiling, die door ruim 4.000 Twentenaren werd ingevuld, was zo positief dat Fiber NL heeft besloten een speciaal aanbod voor Twente te maken. Daarmee is er nu toch een andere consumentenprovider naast Caiway beschikbaar voor overstappende Ziggo klanten.

Afgelopen dagen hebben de mensen die hebben meegedaan aan de peiling zich al kunnen inschrijven.

‘We hebben onze supporters een streepje voor gegeven. De eerste 2.000 aanmelders krijgen een speciaal aanbod. Daar is al massaal op gereageerd. We hebben de inschrijving nu ook opengezet voor de rest van Twente’, zegt Gaby ter Keurs van Fiber NL. Het aanbod bevat onder andere interactieve televisie, glasvezel internet en voordelig bellen.

Ter Keurs: ‘We hebben ons in het samenstellen van het aanbod laten leiden door wat wij terugkregen van onze supporters. Wij dachten dat veel mensen toch hun kabel TV wilde behouden. Daarom verraste het ons dat 84% van de ondervraagden graag wilde overstappen naar interactieve televisie. Ook hebben we onze pakketten per maand opzegbaar gemaakt, om iedereen maximale keuzevrijheid te geven.’

Fiber NL maakt het abonnement steeds aantrekkelijker naar mate er meer inschrijvingen komen. Als zich meer dan 2.500 abonnees inschrijven krijgen alle aanmelders het eerste jaar gratis dubbele internet snelheid en zo komt bij iedere 500 nieuwe aanmeldingen een extra korting bij.

Helemaal zonder voorwaarden is het aanbod niet.‘Wij accepteren vooralsnog 4.000 inschrijvingen op dit aanbod. Daarmee willen we onze kwaliteit waarborgen. Het is allemaal al complex genoeg’ aldus ter Keurs.