Medewerker aan het woord: Amine

Wat is je naam?amine

Mijn naam is Amine Eddaoudi en ik woon in Gouda. Ik ben werkzaam bij Fiber sinds begin September. Ik ben een reiziger en houd ervan om verschillende culturen te leren kennen. Dit gaat natuurlijk mooi gepaard met me liefde voor lekker eten.

Wat is je functie bij Fiber?

Ik behoor tot het escalatie team van Fiber. Het is mijn taak  om onze klanten tevreden te houden en waar nodig brandjes te blussen. In mijn aanpak staat de klant altijd centraal, hier hecht ik veel waarde aan.

Wat beteken jij voor onze klanten?

Doormiddel van mijn enthousiasme en analytische vermogen probeer ik de klant te begrijpen en zijn of haar problemen in kaart te brengen. Dit vertaal ik verder door naar de desbetreffende afdelingen. Uiteindelijk streef ik er naar om altijd tot een passende oplossing te komen waar alle partijen tevreden mee zijn.

Wat is je grootste uitdaging binnen Fiber?

Wij zijn een innovatief bedrijf waar de nieuwe ontwikkelingen zich dagelijks opvolgen. Het is een grote uitdaging om hier in mee te gaan. Dit vergt veel flexibiliteit en doorzettingsvermogen, zodat we hier op de best mogelijke manier op kunnen inspelen.

Heb je tips voor aankomende collega’s

Blijf jezelf en zorg voor een goede instelling. Als jij niet gelukkig bent of niet lekker in je vel zit, dan kan je de klanten ook nooit gelukkig maken!